Minggu, 15 April 2012

Bojoku Nakal Saiki - Vivi Rosalita - New Pallapa.Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Bojoku Nakal Saiki - Vivi Rosalita - New Pallapa Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Dangdut Kooplo Bojoku Nakal Saiki - Vivi Rosalita Lyrics

Bojoku nakal saiki
Ra tau muleh ning omah
Gawene mabuk mabukan
Ora mikirake pegawean
Aku nggak kuat
Aku nggak tahan
Penak pilih urip dewean
Campursarimp3.blogspot.com
Bojoku nakal saiki
Saben dino ngeloro ati
Anak bojo ra dipikiri
Saiki jarang mbelanjani
reff :
Tak jaluk..mikiro…
Karo a…nak ndiko
Elingo…tobato…
Ojo mung gawe dosa
kembali ke atas..bojoku nakal…
Campursari Koplo

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar