Rabu, 11 April 2012

Campursari Didi Kempot - Kuncung.Mp3 dan Lirik

Campursari Koplo Didi Kempot - Kuncung Mp3 dan Lirik

Kuncung
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : Bintang Media Production

Lirik Lagu Campursari Didi Kempot - Kuncung Lyrics

Cilikanku rambutku, dicukur kuncung
Katokku soko karung gandum
Klambiku warisane mbah kakung
Sarapanku sambel korek sego jagung

Kosokan watu ning kali, nyemplung ning kedhung, [blung]
Jaman ndisik durung usum sabun
Andukku mung cukup, anduk sarung
Dolananku montor cilik soko lempung

[Bis holobis kuntul baris],
Rekasane saiki wis
Campursarimp3.blogspot.com
[Bis holobis kuntul baris],
Gek gegere gek mbok ndang uwis

reff :

Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder [serrr]
Aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter, [sing ngudang simbok]
Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder [ser,ser]
Bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter

[Ho no co ro ko, do to so wo lo]
[Iki cerito, jaman semono]
[Po do jo yo nyo, monggo bo to ngo]
[Iki cerito, soko wong tuwo]

reff :

Kosokan watu ning kali, nyemplung ning kedhung, [blung]
Jaman ndisik durung usum sabun
Andukku mung cukup, anduk sarung
Dolananku montor cilik soko lempung

Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder [serrr]
Aku dikudang sok yen gedhe dadi dokter, [sing ngudang simbok]
Tanggal limolas padhang njingglang, mbulane bunder [ser,ser]
Bareng wis gedhe aku disuntik bu dokter

[Ho no co ro ko, do to so wo lo]
[Iki cerito, jaman semono]
[Po do jo yo nyo, monggo bo to ngo]
[Iki cerito, soko wong tuwo]
Campursari Koplo

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar