Jumat, 20 April 2012

Caping Gunung - Indah Andira - Sagita.Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Caping Gunung - Indah Andira - Sagita Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Dangdut Koplo Caping Gunung - Indah Andira Sagita Lyrics

Caping Gunung
Vokal : Indah Andira
Ciptaan : Gesang
Produksi : Dasa Studio

Dhek jaman berjuang
Njur kelingan anak lanang
Mbiyen tak openi
Ning saiki ono ngendi

Jarene wis menang
Keturutan sing digadhang
Campursarimp3.blogspot.com
Mbiyen ninggal janji
Ning saiki opo lali

Neng nggunung
Tak cadhongi sego jagung
Yen mendhung
Tak silihi caping nggunung

Sukur biso nyawang
Nggunung deso dadi rejo
Bene ora ilang
Nggone podho loro lopo

REFF :
Campursari Koplo

Video Dangdut Koplo Caping Gunung - Indah Andira Sagita

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar