Minggu, 22 April 2012

Caping Gunung - Lilin Herlina - New Pallapa.Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Caping Gunung - Lilin Herlina - New Pallapa Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Dangdut Koplo Caping Gunung - Lilin Herlina Pallapa Lyrics

Caping Gunung Dangdut Koplo
Vokal : Lilin Herlina - New Pallapa
Ciptaan : Gesang
Produksi : Dasa Studio

Dhek jaman berjuang
Njur kelingan anak lanang
Campursarimp3.blogspot.com
Mbiyen tak openi
Ning saiki ono ngendi

Jarene wis menang
Keturutan sing digadhang
Mbiyen ninggal janji
Ning saiki opo lali

Neng nggunung
Tak cadhongi sego jagung
Yen mendhung
Tak silihi caping nggunung

Sukur biso nyawang
Nggunung deso dadi rejo
Bene ora ilang
Nggone podho loro lopo

REFF :

KEMBALI KE ATAS……..
Campursari Koplo

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar