Kamis, 19 April 2012

Jambu Alas - Desi - RASS Dangdut Koplo.Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Jambu Alas - Desi Feat Mr Black RASS Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Dangdut Koplo Jambu Alas - Desi RASS Lyrics

Jambu Alas
Vokal : Desi Feat Mr Black
Didi Kempot & Nunung Alvi

Lk : * Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange
Karep atiku klakon dadi bojone
Sayange wes duwe bojo
Campursarimp3.blogspot.com
Nanging aku aku wes kadong tresno
Nelongso rasa neng ati
Yen aku ra klakon melu nduweni
Reff:
Jambu alas kulite ijo
Sing di gagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondo ojo di rebut

Pr : Sumpah neng batin
Yen kulo tidak di kawin
Tekating ati ora bakal luru ganti
Sumpah wes janji arep sehidup semati
Seneng lan sedih
Bareng bareng di lakoni

Lk : Jambu alas ndok manis rasane
Snajan tilas tak enteni rondone
Campursari Koplo

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar