Selasa, 03 April 2012

Janda Baru - Dian Puspita - Sagita.Mp3

Dangdut Koplo Janda Baru - Dian Puspita - Sagita Mp3 dan lirik

Lanang :
Deg-degan dik..dik…
Deg-degan dik..dik…

Deg-degan, jantungku deg-degan,
nalikane aku krungu kabare
ora nyono aku ora kecewo,
opo bener sliramu wes pisahan

Wedok :
Tratapan mas..mas…
Tratapan mas..mas…

Tratapan, jantungku tratapan
Campursarimp3.blogspot.com
ora ngiro kepanggih kalih sampeyan
Tak kiro sampenyan isih bujang
alah jebulane sampeyan dudo anyaran

Lanang :
Gethuk dik..
Gethuke telo
Yen wis pethuk dik..
Ayo gek ndang ngopo

Wedok :
Tuku duku mas..
Neng kutho Semarang
Lagi ketemu
Lha kok wani pegang-pegang

Lanang :
Sabtu dik..
Maleme minggu
Duh wong ayu
Ojo gawe gelo atiku

Wedok :
Menyang Solo mas
Tuku selendang biru
ojo sembrono
Nadyan aku janda baru

Reff :

Kembali ke atas

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar