Rabu, 18 April 2012

Ketaman Asmoro - Rass Dangdut Koplo 2012

Video Dangdut Koplo Ketaman Asmoro - Rass 2012 Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Dangdut Koplo Ketaman Asmoro - Rass Dangdut Koplo 2012 Lyrics

Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Campursarimp3.blogspot.com
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Nyesake atiku sansoyo nelongso

Wis tak lali-lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesok kapan nggonku
Mendem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ke taman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati
Campursari Mp3
Ketaman Asmoro (Rass Music Jepara)

Video Dangdut Koplo Ketaman Asmoro - Rass 2012

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar