Jumat, 27 April 2012

Layang Kapindo - Sonny Josz - Sonny Josz Ngamen Sewu 2012.Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Layang Kapindo - Sonny Josz - Sonny Josz Ngamen Sewu 2012 Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Dangdut Koplo Layang Kapindo - Sonny Josz Lyrics

Sonny Josz Layang Kapindo
Ciptaan : NN
Vokal : Sonny Josz / Dwi Ratna
Produki : M.Perdana Record

Wis tak tompo layangmu kang kapindo
Ra tak woco tak seleh ono mejo
Kowe lungo ra kondo-kondo
Ra tak abalesi aku wis entuk ganti

Layang kang kapisan, aku ra kelingan
Elingku biyen, tak guwak ning ratan
Campursarimp3.blogspot.com
Mergo lungo ora pamitan
Ugo aku wis arep tunangan

Dek semono rino wengi tak enteni
Kowe lungo aku ra dikabari
Bola-bali sliramu blenjani janji
Yen tak gagas gawe laraning ati

Saiki ayo seduluran wae
Aku lan sliramu wis dudu jodone

reff :
kembali ke atas..wis tak tompo…
Aku lan sliramu wis dudu jodone
Campursari Koplo

Video Dangdut Koplo Layang Kapindo - Sonny Josz Ngamen Sewu

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar