Rabu, 18 April 2012

Leren Ngamen - Chintya Dewi - New Pallapa.Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Leren Ngamen - Chintya Dewi - New Pallapa Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Dangdut Koplo Leren Ngamen - Chintya Dewi Pallapa Lyrics

mak iki lho anakmu prawan
kerjo ngamen ono neng dalanan
turu bambong neng trotoar
mangan ngenteni dermawan

turu bambong neng trotoar
mangan ngenteni dermawan

mak pandongamu mandi tenan
aku pethuk produser rekaman
campursarimp3.blogspot.com
ora ngiro ora nyono
di gandrungi wong sak dunyo

ora ngiro ora nyono
di gandrungi wong sak dunyo

aku ndisek ngamen neng dalanan
mlebu kampung metu kampung neng bis-bisan
nanging saiki wes terkenal
mlebu tv bintangi iklan

aku seneng wis nduwe bondo
aku kangen kepingen mulih neng ndeso
bekti anak marang wong tuwo
emakku tak boyong neng kuto

aku wis leren ngamen
saiki anakmu sugih-sugih-sugih-sugih-sugih
aku wis leren ngamen
saiki anakmu sugih-sugih-sugih-sugih-sugih

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar