Minggu, 22 April 2012

Mblebes - Rass Dangdut Koplo Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Mblebes - Rass Dangdut Koplo Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Dangdut Koplo Mblebes - Rass Lyrics

Dik, sakjake kok ono perlu
Isih esuk wis nangeke aku
Ning tanganmu kok nggowo palu
Opo to sing rusak dipanku?
Wis kowe ra usah suloyo
Dek bengi metu karo sopo?
Neng klambimu lipstike sopo?
Campursarimp3.blogspot.com
Yen dudu bocah wadon liyo
Dek bengi aku ora neng endi-endi Dik
Aku malah njaluk tulung mbok keroki Dik
Pirang-pirang dino ora mbok turuti
Wetengku rasane koyo disunduki
Wong wadon ngendi sing bakal kuat ati Mas?!
Klumprak-klumpruk ben dino makani tinggi
Njolak-njaluk ning blanjane ora mesti
Opo aku arep mbok pakani wedhi?!
Wis nyingkrih-nyingkrih gek ndang nyingkrih
Emoh, Dik
Yen ngono aku sing sumingkrih
Ojo, Dik
Aku masih cinta padamu
My Darling I Love You
Wis nyingkrih-nyingkrih gek ndang nyingkrih
Emoh, Dik
Yen ngono aku sing sumingkrih
Ojo, Dik
Aku masih cinta padamu
My Darling I Love You
Campursari Koplo

Video Dangdut Koplo Mblebes Rass

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar