Kamis, 19 April 2012

Ngamen 2 - Reny Farida - New Pallapa.Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Ngamen 2 - Reny Farida - New Pallapa Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Dangdut Koplo Ngamen 2 - Reni Farida Pallapa Lyrics

Nasib Pengamen 2 Sagita
Mak iki anakmu prawan
wiwit mbiyen ono ing perantauan
iling ngiwangi neng kantin sekolahan
telong sasi mak aku urung bayaran
mak dongamu mandhi tenan di bring jabani marang gusti pengeran
koyok ngene rasane wong ora duwe
duwe pisan di ece karo kancane
campursarimp3.blogspot.com
iling-iling manungso bakale mati
yen wes mati di kubur sanak family
di pendem jero di apit bumi
ono kubur iku akeh pandoso
ulo klabang kolojengking podo moro
ono setan membo-membo dadi perawan
benno krasan yen ono kuburan
neng akhirat ora ono montor liwat
neng akhirat ora ono sego berkat
neng akhirat ora ono mejo biliard
onone godo ne moloikat
sak sugeh, sugih e uwong mesti ono mlarate
sak mlarat, mlarat e uwong mesti ono celenganne
mangkane golek bojo ojo mandeng rupo
rupo elek kuwi yow ora dadi ngopo
mangkane golek bojo ojo mandeng bondo
seng pentingg, ora ngenteni warisan moro tuwo
kowe pancen keren le, koyok bekas pacarku mbiyen,
eman, eman tenan, kerenmu mung kanggo obralan
obral, obral janji le urung mesti uripmu mulyo
mulo aku wes kondo, melu aku urip nang deso
ngiwangi gawe boto, menek kelopo nyeblok bongko

Video Dangdut Koplo Ngamen 2 - Reny Farida - New Pallapa 2012

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar