Rabu, 25 April 2012

Nyidam Sari - Rass Dangdut Koplo Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Nyidam Sari - Rass Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Nyidam Sari Rass Dangdut Koplo Lyrics

Nyidam Sari Dangdut Koplo
Upomo sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Upomo sliramu margi wong manis,
Campursarimp3.blogspot.com
Aku kang bakal nglewati

Sineksen lintange luku semono
Janji prasetia ning ati
Tansah kumantil ning netro rinoso
keroso rasaning ndriyo

Midero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudro
Nora ilang memanise aduh
Dadi ati selawase

Naliko niro ing ndalu atiku
Lamlamen siro wong ayu
Nganti mati ora bakal lali
Lha kae lintange mlaku

reff :
kembali ke atas…..
Campursari Koplo

Video Dangdut Koplo Nyidam Sari Rass

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar