Selasa, 03 April 2012

Sambel Kemangi - Sangkuriang.Mp3

Dangdut Koplo Sambel Kemangi - Sangkuriang Mp3 dan Lirik

Lirik Sambel Kemangi - Sangkuriang Lyrics

Enake jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mangane bubar nyambut gawe
Nadyan lawuh tempe neng sehat awake

Segere ngombe banyu kendi
Rokok nglinting dewe
Nadyan mung manggon ono ndeso
Nyatane ayem tentrem kumpul sak keluwargo

Aku nrimo watone pokok seger waras
Kayaku lumpukno kanggo ngragati sawah
Campursarimp3.blogspot.com
Ugo tuku bibit lan rabuk’e
Mangan sakbendinane sego sambel kemangi

reff :

Enak opo wong urip ono ing alam dunyo
Yen wegah rekoso urip ora biso mulyo
Kudangane romo lan ibune
Sregepo nyambut gawe ojo lali gustine

Reff :

Kembali ke atas….


Video Dangdut Campursari Koplo Sambel Kemangi - Sangkuriang

Untuk Mendownload mp3 nya silahkan search para kolom dibawah ini.

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar