Kamis, 19 April 2012

Slenco - Rass Dangdut Koplo Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Slenco - Rass Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Dangdut Koplo Slenco - Rass Dangdut Koplo Lyrics

Slenco
Ciptaan : Cak Diqin
Vokal : Cak Diqin & Eva
Produksi : Dasa Studio

wanita : Mas kangmas namine sinten?
pria : Sakniki dintene Saptu
wanita : Masa kangmas kesah teng pundi?
pria : Sapi kulo pun manak pitu
campursarimp3.blogspot.com
wanita : Duh aduh jenengan pripun?
pria : Sakniki pun mboten ngalor
wanita : Dene menopo kok wangsung ngidul?
pria : Kulo niki namine sinten

reff :
wanita :
Aduuh.. kok njengkelke
Dijak ngendikan kok mrono mrene
Ndadi ora karuan
Estunipun menopo saliwang?

pria :
Kulo mboten udud
Rumiyin kulo teng Suroboyo
Kapan dino jemuah
Kulo mbenjang bade tindak pundi

wanita : Ping kuping walah opo jamur
pria : Ora mungkin mripatku lamur
wanita : Penak meneng ora caturan
pria : Memang aku ganteng tiada tandingan

reff :
kembali ke atas…..

wanita : Penak meneng ora caturan
pria : Memang aku ganteng tiada tandingan
wanita : Penak meneng ora caturan
pria : Memang aku ganteng tiada tandingan
Campursari Koplo

Video Dangdut Koplo Slenco - Rass

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar