Jumat, 27 April 2012

Tekanan Batin - Sonny Josz - Sonny Josz Ngamen Sewu 2012.Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Tekanan Batin - Sonny Josz - Sonny Josz Ngamen Sewu 2012 Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Dangdut Koplo Tekanan Batin - Sonny Josz - Sonny Josz Ngamen Sewu Lyrics

Sonny Josz Tekanan Batin

Lgm. Tumbal Katresnan
Ciptaan : Cak Dikin
Vokal : Cak Dikin
Produksi : ??

Opo mbok kiro dolanan
Limang taun kok mung lelamisan
Getun rumongso kelangan
E lha kujur aku wis kapusan

Jarene sliramu tresno
Nyatane saiki ninggal kromo
Opo rasamu wis mati
Janji-janji amung mbalinjani

Yo wis kono yayi
Tak lilakno yen sliramu rabi
Campursarimp3.blogspot.com
Percuma yen tak gondeli
Yen tunjane ngloro-ngloro ati

Tak jaluk sing asih tenan
Tutup anggon mu mbangun bebrayan
Asmoro mung nggo dolanan
Aku kang dadi tumbal katresnan

reff :
kembali ke atas..opo mbok kiro…
Campursari Koplo

Video Dangdut Koplo Tekanan Batin - Sonny Josz Ngamen Sewu 2012

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar