Sabtu, 12 Mei 2012

Bossanova Jawa – Isih Tresno.Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Bossanova Jawa – Isih Tresno Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Bossanova Jawa – Isih Tresno Lyrics

Bossanova Jawa – Isih Tresno
Ciptaan : ??
Vokal : ??
Produksi : ??

Sopo kuat nglakoni, yen nyawang wong sing tak tresnani
Lungguh jejer lan sesandhingan, kimubeng tamu ra karuan
Campursarimp3.blogspot.com
Gelo rasaning ati, po iki wis ginaris pesthi
Aku kudu pepisahan, seprene nggonku sesambungan

Tego temen kowe nyidrani janji, nganti iso nglarani ati
Kebangeten sliramu, kok tego ninggalake aku
Aku mung meling janji, sliramu ojo nganti lali
Seprene aku isih tresno, ning ati aku tetep gelo

reff :
Sopo kuat nglakoni, yen nyawang wong sing tak tresnani
Lungguh jejer lan sesandhingan, kimubeng tamu ra karuan
Gelo rasaning ati, po iki wis ginaris pesthi
Aku kudu pepisahan, seprene nggonku sesambungan

Tego temen kowe nyidrani janji, nganti iso nglarani ati
Kebangeten sliramu, kok tego ninggalake aku
Aku mung meling janji, sliramu ojo nganti lali
Seprene aku isih tresno, ning ati aku tetep gelo
Campursari Koplo

Video Bossanova Jawa – Isih Tresno

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar