Sabtu, 12 Mei 2012

Bossanova Jawa – Terminal Tirtonadi.Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Bossanova Jawa – Terminal Tirtonadi Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Bossanova Jawa – Terminal Tirtonadi Lyrics

Latar Belakang :
Varioust Artist
Asal : Indonesia
Genre : Jazz , Pop Jazz , Bossanova
Perusahaan rekaman : IMC Duta Record
Bossanova Jawa – Terminal Tirtonadi

Nalikane ing tirtonadi,
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi,
Kowe ngucap janji,
Lungo mesti bali

Rasane ngetung nganti lali,
Wis pirang taun anggonku ngenteni
Campursarimp3.blogspot.com
Ngenteni sliramu,
Ning kene tak tunggu,
Nganti saK elingmu

Mongso rendheng wis ganti ketigo,
Opo kowe ra kroso
Yen kowe isih seneng lan tresno,
Kudune kowe kroso

Nalikane ing tirtonadi,
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi,
Kowe ngucap janji,
Lungo mesti bali

reff :
wis suwe, wis suwe,
Wis suwe kangen sing tak rasakke
Rasane, rasane, rasane,
Rasane koyo ngene

Ning kene, ning kene,
Ning kene aku ngenteni kowe
Aku kangen,
Kangenku mung kanggo kowe

Nalikane ing tirtonadi,
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi,
Kowe ngucap janji,
Lungo mesti bali

reff :
wis suwe, wis suwe,
Wis suwe kangen sing tak rasakke
Rasane, rasane, rasane,
Rasane koyo ngene

Ning kene, ning kene,
Ning kene aku ngenteni kowe
Aku kangen,
Kangenku mung kanggo kowe

Nalikane ing tirtonadi,
Ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi,
Kowe ngucap janji,
Lungo mesti bali

Rasane ngetung nganti lali,
Wis pirang taun anggonku ngenteni
Ngenteni sliramu,
Ning kene tak tunggu,
Nganti saK elingmu

Mongso rendheng wis ganti ketigo,
Opo kowe ra kroso
Yen kowe isih seneng lan tresno,
Kudune kowe kroso
Nalikane ing tirtonadi
Campursari Koplo

Video Bossanova Jawa – Terminal Tirtonadi

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar