Minggu, 27 Mei 2012

Catur Arum - Sangang Wulan.Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Catur Arum - Sangang Wulan Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Sangang Wulan - Catur Arum Lyrics

Sangang Wulan Catur Arum
Ciptaan : Catur Arum
Vokal : Catur Arum
Produksi : KTW Production

Sangang wulan, yo lawase
Siro topo, nong njero rogo
Merem lemes, sing nduwe doyo
Ngalor ngidul, siro digowo

Raino bengi, dikemuli
Emak njaluk, dungo lan muji
Geno selamet, lahire bayi
Nong alam hang magih suci

reff :
Sakwise lahir, siro nong ndunyo
Campursarimp3.blogspot.com
Urip iro, mung sak dermo
Kedunung sabar lan nerimo,
Mesti selamet, urip iro

Raino bengi, dikemuli
Emak njaluk, dungo lan muji
Geno selamet, lahire bayi
Nong alam hang magih suci

reff :
Sakwise lahir, siro nong ndunyo
Urip iro, mung sak dermo
Kedunung sabar lan nerimo,
Mesti selamet, urip iro

Kedunung sabar lan nerimo,
Mesti selamet, urip iro
Campursari Koplo

Video Catur Arum - Sangang Wulan Campursari Koplo

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar