Sabtu, 12 Mei 2012

Didi Kempot - Terminal Tirtonadi.Mp3 dan Lirik

Dangdut Koplo Didi Kempot - Terminal Tirtonadi Mp3 dan Lirik

Lirik Lagu Terminal Tirtonadi - Didi Kempot Lyrics

Didi Kempot - Terminal Tirtonadi
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : IMK Indomusik

Nalikane ing tirtonadi, ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi, kowe ngucap janji, lungo mesti bali

Rasane ngetung nganti lali,wis pirang taun anggonku ngenteni
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu, nganti saK elingmu

Mongso rendheng wis ganti ketigo, opo kowe ra kroso
Campursarimp3.blogspot.com
Yen kowe isih seneng lan tresno, kudune kowe kroso

Nalikane ing tirtonadi, ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi, kowe ngucap janji, lungo mesti bali

reff :
Wis suwe, wis suwe, wis suwe, kangen sing tak rasakke
Rasane, rasane, rasane, rasane koyo ngene

Ning kene, ning kene, ning kene aku ngenteni kowe
Aku kangen, kangenku mung kanggo kowe

Rasane ngetung nganti lali, wis pirang taun anggonku ngenteni
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu, nganti saK elingmu

reff :
Wis suwe, wis suwe, wis suwe, kangen sing tak rasakke
Rasane, rasane, rasane, rasane koyo ngene

Ning kene, ning kene, ning kene aku ngenteni kowe
Aku kangen, kangenku mung kanggo kowe

Nalikane ing tirtonadi, ngenteni tekane bis wayah wengi
Tanganmu tak kanthi, kowe ngucap janji, lungo mesti bali

Rasane ngetung nganti lali,wis pirang taun anggonku ngenteni
Ngenteni sliramu, ning kene tak tunggu, nganti saK elingmu

Mongso rendheng wis ganti ketigo, opo kowe ra kroso
Yen kowe isih seneng lan tresno, kudune kowe kroso
Nalikane ing tirtonadi
Campursari Koplo

Video Didi Kempot - Terminal Tirtonadi

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar